Impresszum

Az oldalon található árak csak online megrendelés esetén érvényesek, pozitív tartalmú megerősítés után! Rendelés menete: -regisztráció – rendelés – rendelés visszaigazolás – kiszállítás-áruátvétel.

Nem készletezett termékek esetén a visszaigazolásban adjuk meg a várható áruátvétel időpontját. A terméket kiszállítva, vagy telephelyünkön nyitvatartási időben személyesen is átveheti. Jó böngészést és vásárlást! Felhívjuk a vásárlók figyelmét, hogy nem mindegyik terméket tartjuk készleten, ami azt jelenti, hogy bizonyos esetekben várni kell az átvétellel.

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Nem készletezett termékek esetén, ha árváltozás történik az új beszállításnál, akkor arról értesítjük vásárlónkat, ez esetben kölcsönös és ismételt megerősítést kell tenni a termék vásárlási szándékáról. A megrendelését a webáruházon keresztül teheti meg, az interneten keresztül, a regisztrációt követően. A webáruház döntően aktív termékeket tartalmaz, hogy a megfelelő szolgáltatást tudjuk nyújtani. A termékek között időszakos eszközök is előfordulhatnak, melyek nem rendelhetőként kerülnek megjelölésre, vagy előrendelésre vehetők igénybe rájuk.

Ha egy adott terméket ha nem talál a webáruházban, akkor azt a terméket nem tudjuk beszerezni, amennyiben idővel lehetőség nyílik rá akkor újra bekerül a webáruház termékei közé. A megrendelt terméket akár 1-3 munkanapon belül átveheti, futárszolgálattal + 1-2 munkanap. A termék megrendelése előtt javasoljuk a gyártó weboldalán leírt adatok tanulmányozását, hogy ténylegesen a termék megfeleljen igényeinek.

Poliol PET Packaging Kft. HUNGARY H-6065 Lakitelek Kisalpár 93/a Pf.:27.