Pályázat leírása

Projekt neve: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése

Projekt azonosító: GOP-2009-2.2.1

Projekt leírás:

A POLIOL PET Packaging Kft. műanyag csomagolóeszköz gyártásával foglalkozik. A GOP-2009-2.2.1 pályázat keretében lakiteleki telephelyének fejlesztését, vállalati folyamatainak egyszerűsítését, üzleti,- ügyviteli és kereskedelmi folyamatainak fejlesztését tervezi stratégiai célkitűzéseivel összhangban. A projekt keretében egy vállalati webáruházzal összekapcsolt vállalatirányítási rendszer bevezetését tervezzük. A kiválasztott rendszer a cég, az értékesítők és a vásárlók igényeinek egyidőben történő kielégítését szolgálja, emellett hosszútávon hozzájárul a versenyképesség javításához, a működési költségek optimalizálásához.

A rendszer kiépítésével megvalósítható az értékesítési területek lefedettségének kiszélesítése, a meglévő érdekeltségi területek megtartása, ill. bővítése. Az egységes elektronikus kereskedelmi rendszer a jelenlegi üzleti partnerek , továbbá szakkereskedések és magánszemélyek részére egyszerre nyújtana versenyképes kínálatot.

A rendszerrel biztosítható a pályázó és vevői részére a(z):

 • egyszerű kezelhetőség
 • kifinomult felhasználói azonosítási és jogosultsági rendszer
 • nagyfokú adatbiztonság
 • könnyen átlátható vásárlói folyamat
 • megbízható üzemmenet, rendelkezésre állás.

A projekt keretében bevezetendő vállalatirányítási rendszer pontosabbá, átláthatóbbá és a vezetés által naprakészen követhetővé teszi a működési, értékesítési és HR folyamatok összehangolt működését. Az adott rendszerszoftver hazai fejlesztésű, a magyar jogszabályi előírásoknak és a pályázat elvárásainak egyaránt megfelel. A CRM alkalmazás támogatja az értékesítési folyamatok kezelését.

A következő területeken történik az ERP bevezetés:

 • Humán erőforrás menedzsment és bérszámfejtés
 • Vállalati CRM és értékesítés
 • Táv- és csoportmunka támogatás
 • Beszerzés, logisztika
 • Pénzügy, számvitel
 • Gyártás

A programcsomaggal átfogóan kezelhető minden, értékesítéssel és humánerőforrással kapcsolatos esemény. A bevezetendő szoftver a belső folyamatok az ISO 9001 szabványhoz közelítését segíti. A szállítóval szembeni követelmény a megfelelő módszerek alkalmazása az adatrögzítések folyamán fellépő hibák kezelésére és a rendszer-biztonság szem előtt tartása. A projekt megvalósítása során fontos műszaki és szakmai elvárás a globális alkalmazásokhoz, szabványokhoz történő következetes igazodás. .

Az egymással összhangban működő ERP- és e-kereskedelmi rendszer biztosítja a cég részére az adatrögzítés egyszeriségét, így a többszöri adatrögzítésből származó hibalehetőség minimalizálódik.

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

Poliol Pet Packaging Kft.

http://www.flakon.hu

6065 Lakitelek,

Kiskalpár u. 93/a.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

Gazdasági Versenyképesség Operatív Program

http://magzrt.hu/

1539 Budapest, Pf. 684

(+36) 40 200 617

Poliol PET Packaging Kft. HUNGARY H-6065 Lakitelek Kisalpár 93/a Pf.:27.